Filosofi

Chefs Fresh är din lokala leverantör av högkvalitativa råvaror så som kött, fågel, fisk och unika mejeriartiklar. Vi finns på den anrika adressen Knivgatan i centrala Malmö och från denna punkt når vi dagligen våra fantastiska kunder i hela Skåne. 
Vår kunskap och flexibilitet är vår styrka som din lokala manufaktur, och genom den dagliga kontakten mellan dig och våra produktspecialister kommer vi gemensamt fram till hur vi kan underlätta din vardag i ditt professionella kök.

Vi hjälper dig med rätt detaljer och styckar och maler enligt dina önskemål. 
Självklart engagerar vi oss och berättar vad vi tycker och tänker, och genom de ömsesidiga diskussionen så kommer vi tillsammans fram vad som passar just dig och din verksamhet. 
Exakt så, som vi tycker att ett samarbete ska vara utformat och fungera.

Det lokalt producerade ligger oss varmt om hjärtat, men självklart har vi hela världens producenter i åtanke då vi tillsammans med våra leverantörer letar högklassiga råvaror till våra kunder.
Hos oss hittar du de bästa varumärkena från både den lokala och internationella marknaden. 
Att välja leverantör ska vara lätt och tveklöst.
Låt oss tillsammans definiera vad som är dina prioriteringar och gemensamt komma fram till vad vi kan hjälpa just dig med. Därefter har vi en löpande, daglig dialog som utvecklar vår tjänst för just din verksamhet. 

Hos Chefs Fresh sköter vi de dagliga leveranserna i egen regi och självklart i egna kylbilar. 
Våra medarbetare har stor kännedom om just dina önskemål och hur du vill ha det.

Som grädde på moset så vill vi gärna att du utmanar oss i dina önskemål. 
Vi vill såklart kunna fixa den där speciella osten, ekologiska gräsmjölken eller unika ostronet till just dig och dina gäster.  Vi kan tillsammans en hel del om allt (som är gott), och vill verkligen vara med i jakten på de råvaror - och smaker som du inte visste att du hade glömt. 
Så låt oss bli din kompis i köket.